Appel Pensioenuitvoering bv, Edvard Munchweg 107-b, 1328 MK ALMERE +31(0)85-2104099

Visie / missie

The best vision is insight (Malcom Forbes)

 

Vertrouwen

Laten we er geen doekjes om winden. Het vertrouwen in de Nederlandse pensioenvoorzieningen is de afgelopen jaren sterk onder druk komen te staan. Bent u fondsbestuurder of -beheerder, dan weet u als geen ander dat er op u wordt gerekend om het vertrouwen van deelnemers terug te winnen.

Met grondige kennis van pensioenregelingen, veel plezier in ons vak en met persoonlijke aandacht staan wij voor u klaar om u te helpen uw deelnemers weer duidelijkheid en zekerheid te bieden.

 

Betrokken

En er is meer aan de hand, beseffen we samen met u maar al te goed. Nederland vergrijst, de dekkingsgraden staan onder spanning, terwijl u voor al uw deelnemers de pensioentoezeggingen wilt kunnen blijven realiseren. Behalve een foutloze administratie zijn doelmatigheid en kostenefficiëntie belangrijke opdrachten aan betrokken beheerders van pensioenen.

In de wetenschap dat met de keuze voor onze dienstverlening, de uitvoering van de pensioenregeling in vertrouwde handen is, kunt u zich als bestuurder weer richten op uw kerntaak: besturen. Zo doen we ieder waar we het beste in zijn en zien uw deelnemers plus hun nabestaanden dat u écht geeft om hun financiële situatie.

innerbannerjpg