Appel Pensioenuitvoering bv, Edvard Munchweg 107-b, 1328 MK ALMERE +31(0)85-2104099

Werkwijze

I am easily satisfied with the very best (Winston Churchill)

 

Kostenefficiënte technologie, maximale controle

Automatisering maakt een belangrijk deel uit van onze dienstverlening. Wij gebruiken daarbij het geavanceerde administratiesysteem Axylife. Deze technologie maakt complexe zaken een stuk eenvoudiger, is zeer gebruiksvriendelijk en heeft door automatische controlemechanismen bijzonder lage foutrisico’s. De consequent scherpe blik van onze senior medewerkers maakt het onderscheppen van onregelmatigheden optimaal.

 

Complete kennis

Onze contactpersonen zijn vakbekwame specialisten die in staat zijn uw pensioenregeling in haar geheel te bevatten. Vragen daarover van uw deelnemers kunnen daarom vrijwel altijd direct, volledig en begrijpelijk worden beantwoord door onze mensen die voor u werken.

 

Beschikbaarheid

Wij zijn telefonisch rechtstreeks bereikbaar. Individuele gegevens kunnen uw deelnemers digitaal inzien via de (beveiligde) pensioenportal. Indien u dat wenst, bieden we de mogelijkheid dat een vaste contactpersoon uit ons team wekelijks een dagdeel bij u op kantoor aanwezig is als aanspreekpunt voor alle pensioengerelateerde vragen.

 

Integriteit en kwaliteitsbewaking

Iedere medewerker tekent de gedragscode van APPEL en is zich bewust van het belang van vertrouwen en de bescherming van persoonsgegevens. We volgen een strikt informatiebeveiligingsbeleid. Over de kwaliteit en veiligheid van onze pensioenuitvoering wordt een externe assurance afgegeven, respectievelijk een ISAE3402 type II en een ISAE3000 type II verklaring.

innerbannerjpg